Petek, Januar 22, 2021

KUHINJA NA KLJUČ

Nakup kuhinje na ključ vam zagotovo prihrani čas in denar. Če se odločite za nakup kuhinje na ključ vam uredimo izris, načrte napeljav, mojstre s katerimi sodeljujemo. Delo opravimo hitro in kakovostno, na izvedena dela pa nudimo tudi garancijo.

 

 

POSTOPEK IZDELAVE  KUHINJE PO MERI NA KLJUČ.

 

Projekta se lotimo tako, da se dogovorimo za srečanje na objektu.  V prostoru opravimo meritve.

Skupaj z vami izdelamo hiter računalniški izris postavitve elementov pri tem vam svetujemo in  upoštevamo vaše želje.  

Izdelamo  3d izris postavitve. Dogovorimo se za naslednje srečanje običajno  pri nas v salonu, kjer imamo vzorce materialov, barv, detajlov…

Na osnovi dogovorjenega  naredimo končni 3d izris in ponudbo.

 

 

IZRIS INŠTALACIJ IN NAPELJAV

Ko smo dorekli postavitev elementov, izdelavne materiale  in  vse detajle sledi izris delavniških načrtov in načrtov napeljav  (voda, elektrika, stikala , odvod za napo…) v primeru da je potrebna prestavitev.

 

 

NAPELJAVE

 

Mi vam priskrbimo mojstre, ki po potrebi prestavijo odtok  in dovod vode, vam pripravijo vtičnice za aparate in dovode za luči.

 

 

MONTAŽA KUHIJE

 

Montaža kuhinje po meri  skrbno in natančno, da bi vam kuhinja še dolgo služila. Dobavimo vam tudi vgradne aparate, ki jih strokovno vgradimo.

 

 

ZAKLJUČEK IZDELAVE KUHINJE NA KLJUČ

 

Na koncu sledi še priklop vgradnih aparatov, luči… in čiščenje.

Tako je projekt zaključen, vedno poskušamo, da ko pričnemo z deli, da so le ta hitro in kakovostno izdelana. Na vsa izvedena dela nudimo tudi garancijo.