Petek, Januar 22, 2021

Opis elementov kuhinjskega pohištva

KUHINJSKI PODSTAVEK

Kuhinjski  Podstavek so PVC noge višine 10 ali 15 cm. Noge se prekrijejo z masko ki je lahko iz ultrapasa, furnirana ali barvana. Maske so izdelane tako da so zaščitene proti vlagi.

Možna je izdelava brez podstavka, to pa se rešuje s pritrditvijo kuhinjskih omaric v zid.

 

KUHINJSKI PULTI

Kuhinjski pulti so izdelani po meri v različnih debelinah in materialih,zaključki pa so ALU profil zaključne letve za kuhinjske pulte, stenska obloga v ALU profilu, za kamniti pult pa kamnita obloga.

 

KUHINJSKE FRONTE

  • barvana fronte: mat ali visoki sijaj, osnova MDF (mediapan) plošča barvana na željeno barvo po lestvici NCS.
  • furnir fronte:  robovi masivni les (različne drevesne vrste,fineline furnir),  površina lepljena z tankim slojem lesa.
  • fronte masivni les: okvir in furnir polnilo.
  • fronte ultrapas: robovi masivni les ali ultrapas, površina lepljena z ultrapasom.
  • iveral fronte: ABS rob, osnova iverna plošča z folijo v imitaciji barv in lesov.

 

IZDELAVA KUHINJ PO MERI: OKOVJE - MATERIALI ZA POHIŠTVO

Kuhinjsko pohištvo izdelujemo iz naslednjih materialov ali kombinacij med njimi: masivni les, kompakt plošče, furnirane in barvane mediapan plošče, furnirji, kaljeno steklo, ALU okvirji - vitrine , barvano steklo, granit plošče naravni kamen, umetni ali tehnični kamen, granit ploščice med elementi, kerrock plošče,furnirane lahke iverne plošče,iveral plošče,troslojne dolžinsko in širinsko lepljene plošče,ultrapas plošče,akril plošče,furnirane vezane plošče,izolacijske plošče.

Vgrajujmo kvalitetno okovje za pohištvo: vodila predalov mehko zapiranje, vodila za steklena drsna vrata, panti – spone za pohištvo in steklena vrata sistem clip,ročaji za kuhinje, dvižni sistemi in mehanizem za pohištvo AVENTOS,izvlečni predali in police BLUM,izvlečne košare in kolone vse mehko zapiranje,električno zapiranje SERVO DRIVE,odpiranje front brez ročajev TIP ON, koši za smeti, izvlečni koši za ločeno zbiranje odpadkov.

 

NAČRT POHIŠTVA KUHINJE:

Izdelava pohištva po naročilu poteka po načrtih. Delavniški načrt vam pred pričetkom del, izdelamo v našem podjetju. Za boljšo predstavo vam izdelamo 3D izris kuhinje.

 

CENA POHIŠTVA KUHINJE PO MERI                                                                           

Pohištvo kuhinje po meri se izdeluje po željah in idejah uporabnika. Prav tako uporabnik sam izbira materiale,barve,obdelavo in detajle.  Cena pohištva kuhinje se izračuna na podlagi izbranih materialov in obdelave.