Petek, Januar 22, 2021

Primer kuhinje po meri siva, hrast

Primer kuhinje po meri beljen hrast fine line

Primer kuhinje po meri oreh fine line

Primer kuhinje po meri oreh fine line, visoki sijaj

Primer kuhinje po meri oreh, visoki sijaj

Primer kuhinje po meri bela

Primer kuhinje po meri hrast, visoki sijaj

Primer kuhinje po meri hrast visoki sijaj

Primer kuhinje po meri teak fine line

Primer kuhinje po meri oreh, bež barva

Primer kuhinje po meri bela, kerrock pult

Primer kuhinje po meri rustikalna kuhinja, masivni les macesen

Primer kuhinje po meri ultrapas, akacija masivni les

Primer kuhinje po meri otočna kuhinja

Primer kuhinje po meri beljen hrast, rdeča

Primer kuhinje po meri črno bela kombinacija

Kuhinje po meri, naročilu

Za pripravo kvalitetne jedi potrebujemo obilo kuharskih spretnosti in kvalitetne sestavine. Pravilo z istim sporočilom upoštevamo tudi proizvajalci pohištva kuhinj po meri. Kvalitetna izdelava kuhinj po meri zahteva spretne mizarje,kvalitetne materiale in okovje. Oblika prostora in postavitev pohištva v njem nam ne prestavlja ovir pač pa nam je vsakič izziv za novo rešitev. Ker je kuhinja delovni in družabni prostor, skrbimo za funkcionalnost in estetiko. Kuhinje po meri izdelujemo v raznih stilih in za razne namene: moderne kuhinje – visoki sijaj, klasične kuhinje, masivne kuhinje, mini kuhinje za apartmaje, visoke kuhinje zaprte do stropa, kuhinje za mansardo, otočne kuhinje, kuhinjski otoki - polotoki in šanki.

Dimenzije pohištva kuhinje po meri niso standardno določene tako imate neomejeno možnosti kombinacij in s tem postane vaša kuhinja še bolj funkcionalna. Dimenzijsko so omejeni samo kuhinjski elementi za vgradne aparate(element za vgradno pečico, vgradni hladilnik, vgradni pomivalni stroj, vgradno pomivalno korito, vgradno mikrovalovno pečico, izvlečne košare – kolone), vse ostale dimenzije so prilagodljive po mm v vse smeri (višina, širina, debelina kuhinjskega pulta/šanka – višina, širina, globina kuhinjskih omaric in elementov – višina kuhinjske nape)

Kuhinja po meri ima veliko možnosti dodatne opreme : spodnje zaključne plošče za vgradne led luči, zgornje previsne plošče za vgradne lučke, stenska obloga za kuhinjo (ultrapas obloga v barvi pulta, barvano kaljeno steklo, fotoprint digitalni tisk).