Petek, Januar 22, 2021

Ločevanje odpadkov - Sortirnik - Koš za smeti

Koš za smeti je namenjen za sortiranje odpadkov v kuhinje. Koš za odpadke deluje tako kot izvlečni predal. Koš za smeti ima mehko zapiranje, lahko ima tudi patent za odpiranje z nogo. Koš za smeti je dobavljiv za širino elementa 60 in 45 cm. 

 

 

Dvižni sistemi za odpiranje visečih omaric

AVENTOS - za vsaka dvižna vrata obstaja posebna rešitev!

Program AVENTOS bo zadovoljil vaše želje po sodobnih dvižnih vratih. Lahko in tiho zapiranje zaradi integriranega sistema BLUEMOTION. Vrata je možno nastaviti na poljubno višino odpiranja. Odpiranje vrat brez napora!

Lahko izbirate med različnimi načini odpiranja:

  • dvodelna dvižna vrata
  • nihajna dvižna vrata
  • dvižna vrata
  • poklopna dvižna vrata

                  

Shranjevanje - Izvlečne kolone in košare

Izvlečne košare so praktičen pripomoček za shranjevanje živil, shranjevanje hrane ali druge kuhinjske opreme. Dobavljive so za širine kuhinjskih elementov, 30, 40, 45, 60 cm. Izvlečne košare imajo mehko zapiranje.

 

 

Izvlečne košare za steklenice in manjše predmete. Priročne so v neposredni bližini kuhališča kjer imate lahko shranjeno: olje, sladkor, kis, začimbe,... Dobavljive so za širino kuhinjskih elementov 15, 20, 25 cm. Izvlečne košare imajo mehko zapiranje. 

 

 

 

Izvlečne kolone so nadomestek shrambe. Izvlečne kolone so zelo praktične, saj lahko košare poljubno

nastavimo po višini. Izvlečne kolone so dobavljive za kuhinjske elemente 30, 40, 60 cm in višine 115 - 170, 165 - 220 cm. Izvlečne kolone imajo mehko zapiranje lahko pa tudi električno.

 

Kotni sistemi-Oprema kotnih elementov-Kotni izvlečni sistemi

Rešitev za težko dostopen kotni kuhinjski element. Izvlečne košare se v celoti pomaknejo iz elementa. Izvlečne košare imajo mehko zapiranje.

 

        

 

Diagonalni izvlečni kotni sistem.Praktiča uporaba in moderen design.
Vodila imajo sistem mehkega zapiranja.
POTREBEN PROSTOR:
Širina vrat :45cm
Globina elementa:    52cm
Višina sistema: 52cm 

 

          

 

Kotni izvlečni sistem ledvička. Izvlečne polica se vsaka posebej izvleče iz kuhinjskega elementa. Izvlečne police za kuhinjski kotni element.

 

 

 

Kotni vrtljivi element. Rešitev za kotni kuhinjski element. Dobavljivi so: PVC kotni vrtljivi element, kovinske kotne vrtljive police. Vrtljive police se z vrtenjem delno pomaknejo iz elementa.

 

Predali - Oprema predalov - Pripomočki za kuhanje Orga Line

Predali BLUM so tehnološko dovršen izdelek na področju kuhinjske opreme. Ponujajo nešteto možnosti izvedb in veliko dodatkov.

ORGA LINE za kuhinjski pribor, stojalo za krožnike.