Petek, Januar 22, 2021

Pohištvo po meri za DNEVNE SOBE

POHIŠTVO ZA DNEVNE SOBE - POHIŠTVO PO MERI, NAROČILU

Visoke zaprte omare za dnevne sobe so danes preteklost, nadomestil jih je minimalizem - minimalistična dnevna soba. Današnje moderno pohištvo za dnevne sobe je običajno sestavljeno iz nizke omare za LCD televizor in HI-FI,na njej mogoče še omara za knjige ali pa kar viseči regali, klubske mize in sedežne garniture. Okusi in potrebe pa so seveda različni. Če imate veliko spominkov iz potovanj,vrednega porcelana ali knjižnih del se verjetno ne boste odločili za minimalizem. Da boste vse to dali na ogled tudi vašim prijateljem, potem dnevno sobo opremite z višjimi regali. Regale naj pokrivajo steklena vrata,notranjost regala pa lahko osvetlite in tako pričarate prijetno intimno osvetlitev dnevne sobe.

 

IZDELAVA POHIŠTVA DNEVNE SOBE: OKOVJE - MATERIALI ZA POHIŠTVO

Pohištvo za dnevne sobe izdelujemo iz naslednjih materialov ali kombinacij med njimi: furnirane iverne plošče, furnirji, barvane mediapan plošče, iveral plošče, masivni les, steklo, ALU okvirji – vitrine. Vgrajujmo kvalitetno okovje za pohištvo: vodila predalov mehko zapiranje, vodila za steklena drsna vrata, panti – spone za pohištvo in steklena vrata clip,ročaji za pohištvo, dvižni sistemi za pohištvo.

 

NAČRT POHIŠTVA DNEVNE SOBE:

Izdelava pohištva po naročilu poteka po načrtih. Delavniški načrt vam pred pričetkom del, izdelamo v našem podjetju. Za boljšo predstavo vam na vašo željo izdelamo 3D izris pohištva.

 

CENA POHIŠTVA DNEVNE SOBE PO MERI

Pohištvo dnevne sobe po meri se izdeluje po željah in idejah uporabnika. Prav tako uporabnik sam izbira materiale,barve,obdelavo in detajle. Cena pohištva dnevne sobe se izračuna na podlagi izbranih materialov in obdelave.

 

 

SKUPAJ Z VAMI BOMO IZDELALI NAJUGODNEJŠO PONUDBO ZA VAS.
Z VESELJEM VAM BOMO SVETOVALI PRI NAČRTOVANJU VAŠE NOVE DNEVNE SOBE.


Pohištvo po meri za PREDSOBE - vgradne omare

POHIŠTVO ZA PREDSOBE – VGRADNE OMARE POHIŠTVO PO MERI, NAROČILU

Najlepši pozdrav za vas in vaše goste so skrbno oblikovani elementi predsobe in dajejo prvi vtis o prebivalcih. Vgradna omara z drsnimi vrati je moderen kos pohištva, ki ga odlikuje praktičnost in estetika,sama vrata na drsnih vodilih, pa lahko služijo kot pregradne stene. Omare z drsnimi vrati so zelo primerne za pohištvo ozke predsobe. ALU profili za drsna vrata ustvarijo moderen design, obenem pa služijo kot ročaji za drsna vrata. Vgradna omara je zelo uporabna kot omara z policami za čevlje ali garderobna omara z pestrim izborom dodatne opreme:izvlečne police,izvlečni predali,potezni ali izvlečni obešalnik za oblačila,obešalnik za kravate. Polnila za drsna vrata izdelujemo v različnih materialih:furnirane iverne plošče (različne drevesne vrste), iveral plošče (lesni in barvni dekorji),razno steklo za vrata(jedkano steklo,kaljeno steklo,vitražno steklo,ogledala,barvano steklo,barvani mediapan visoki sijaj…). Polnila vam lahko opremimo z raznimi poslikavami – fotoprint. Drsna vrata in izvlečni sistemi imajo mehko zapiranje. Izdelujemo tudi klasično pohištvo z krilnimi vrati,oprema notranjosti pa je lahko ista kot jo ima omara z drsnimi vrati. Tudi krilna vrata imajo mehko zapiranje.

 

IZDELAVA VGRADNIH OMAR – POHIŠTVO PREDSOBE: OKOVJE – MATERIALI

Pohištvo za predsobe – vgradne omare izdelujemo iz naslednjih materialov ali kombinacij med njimi: furnirane iverne plošče, furnirji, barvane mediapan plošče, iveral plošče, masivni les, steklo, ALU profili okvirji – vitrine. Vgrajujmo kvalitetno okovje za pohištvo: vodila predalov mehko zapiranje, vodila za drsna vrata, panti – spone za pohištvo in steklena vrata clip,ročaji za pohištvo, dvižni sistemi za pohištvo.

 

NAČRT POHIŠTVA PREDSOBE – VGRADNE OMARE:

Izdelava pohištva po naročilu poteka po načrtih. Delavniški načrt vam pred pričetkom del, izdelamo v našem podjetju. Za boljšo predstavo vam na vašo željo izdelamo 3D izris pohištva.

 

CENA POHIŠTVA PREDSOBE – VGRADNE OMARE PO MERI

Pohištvo predsobe – vgradne omare po meri se izdeluje po željah in idejah uporabnika. Prav tako uporabnik sam izbira materiale,barve,obdelavo in detajle. Cena pohištva predsobe – vgradne omare se izračuna na podlagi izbranih materialov in obdelave.

 

 

SKUPAJ Z VAMI BOMO IZDELALI NAJUGODNEJŠO PONUDBO ZA VAS.
Z VESELJEM VAM BOMO SVETOVALI PRI NAČRTOVANJU VAŠE NOVE PREDSOBE – VGRADNE OMARE.

 

Pohištvo po meri za KOPALNICE

POHIŠTVO ZA KOPALNICE - KOPALNIŠKO POHIŠTVO PO MERI, NAROČILU

Kopalnica je v večini stanovanj manjši prostor, nova stanovanja pa nudijo tudi večje kopalnice, ki so namenjene za sprostitev telesa in duha. Omarica za umivalnik, omarica z ogledalom ali kopalniško ogledalo,to je običajno klasični kopalniški blok. Kopalnica po meri vam lahko ponudi veliko več. Omarica za umivalnik je lahko večja,za vgradnjo dveh umivalnikov ali pa z večjo odlagalno površino,spodaj pa so lahko izvlečni predali. Večja omara za kopalnico vam lahko nudi koš za perilo in prostor za kopalniški tekstil. Kopalniškega pohištva je na tržišču veliko,vendar pa je v večji meri izdelano na osnovi iverne plošče,ki pa niso primerne za vlažne prostore. Kopalnica po meri bo v našem podjetju izdelana samo iz materialov,ki so primerni za vlažne prostore.

 

IZDELAVA KOPALNIŠKEGA POHIŠTVA: OKOVJE - MATERIALI ZA POHIŠTVO

Pohištvo za kopalnice izdelujemo iz naslednjih materialov ali kombinacij med njimi: masivni les, kompakt plošče, furnirane ali barvane mediapan plošče(MDF), furnirji, kaljeno steklo, barvano steklo, naravni kamen, umetni kamen, granit plošče, kerrock plošče. Vgrajujmo kvalitetno okovje za pohištvo: vodila predalov mehko zapiranje, vodila za steklena drsna vrata, panti – spone za pohištvo in steklena vrata clip,ročaji za pohištvo, dvižni sistemi in mehanizem za pohištvo AVENTOS,koš za perilo.

 

V podjetju Mizarstvo Strušnik Škofja Loka kopalniškega pohištva ne izdelujemo na osnovi ivernih plošč,vse lakirane in barvane površine pa izvedemo brezhibno in kvalitetno. 

 

NAČRT POHIŠTVA KOPALNICE: 

Izdelava pohištva po naročilu poteka po načrtih. Delavniški načrt vam pred pričetkom del, izdelamo v našem podjetju. Za boljšo predstavo vam na vašo željo izdelamo 3D izris kopalnice.

 

CENA POHIŠTVA KOPALNICE PO MERI:

Pohištvo kopalnice po meri se izdeluje po željah in idejah uporabnika. Prav tako uporabnik sam izbira materiale,barve,obdelavo in detajle. Cena pohištva kopalnice se izračuna na podlagi izbranih materialov in obdelave.

 

SKUPAJ Z VAMI BOMO IZDELALI NAJUGODNEJŠO PONUDBO ZA VAS.
Z VESELJEM VAM BOMO SVETOVALI PRI NAČRTOVANJU VAŠE NOVE KOPALNICE.

 

Pohištvo po meri za SPALNICE

POHIŠTVO ZA SPALNICE - POHIŠTVO PO MERI, NAROČILU

 

Spalnica je intimni,prvi in zadnji prostor ki ga vidite vsak dan. Ker je to samo vaš prostor in vanj gostje nimajo vstopa,ste lahko drzni pri opremljanju in izboru barv. Spalnica je lahko tudi prostor, v katerem telovadite, berete, zajtrkujete, delate.

 

Pohištvo za spalnico vam nudimo v več stilih izdelave:klasično pohištvo,moderno pohištvo in masivno bio pohištvo. V masivno bio pohištvo spalnice vgrajujemo,izključno samo masivni les,površinska obdelava pa je oljen les ali voskanje lesa. Garderobna omara kot nepogrešljiv kos pohištva je lahko izdelana v več variantah odpiranja:klasična pohištvena vrata ali moderna drsna vrata,oboje s sistemom mehko zapiranje.

Garderobne omare vam bogato opremimo z raznimi pohištvenimi dodatki kot so:izvlečni predali in police,potezni ali izvlečni obešalnik za oblačila,obešalnik za kravate…

Postelja (po možnosti s predali) je najpomembnejši element pohištva spalnice. Pri nas vam nudimo tiho posteljo brez škripanja. Kompaktni posteljni okvirji in dodatni nosilni okvir za posteljo nam omogoča trdno posteljo. Postelje in posteljni vložki imajo v prodajalnah standardne mere(višina,širina in dolžina).Mi vam lahko ponudimo posteljo po meri,dimenzije postelje(višina,širina in dolžina) so prilagojene vašim potrebam. Predali v naših posteljah so montirani na vodilih in ne drsijo po tleh. Taki predali ne uničujejo vaše talne obloge,obenem pa so elegantnejši za upravljanje .Vodilo za predal je do dolžine 80 cm. Bio postelja je lahko le lesena masivna postelja z bio zaščito lesa.

Poleg postelje sodi tudi nočna omarica na katero boste mogoče postavili luč za nočno omarico ali pa pred spanjem odložili napeto knjigo.

 

Komoda ali toaletna mizica? Eno in drugo vam lahko izdelamo v stilu spalnice,odločitev pa je vaša glede na potrebe.

Komoda s predali vam bo v veliko pomoč.

 

SKUPAJ Z VAMI BOMO IZDELALI NAJUGODNEJŠO PONUDBO ZA VAS.
Z VESELJEM VAM BOMO SVETOVALI PRI NAČRTOVANJU VAŠE NOVE SPALNICE.

Pohištvo po meri za POSLOVNE PROSTORE

POHIŠTVO ZA POSLOVNE PROSTORE - PISARNE

V podjetju Mizarstvo Strušnik vam izdelamo tudi pohištvo za vaš poslovno-delovni prostor. Skupaj bomo našli optimalno zasnovo in postavitev pohištva v katerem bo počutje najboljše in s tem tudi poslovni rezultati.

SKUPAJ Z VAMI BOMO IZDELALI NAJUGODNEJŠO PONUDBO ZA VAS. Z VESELJEM VAM BOMO SVETOVALI PRI NAČRTOVANJU VAŠEGA NOVEGA POSLOVNEGA PROSTORA - PISARNE!